Опис за производот

Држачи за електрична инсталација од брендот Stema. Држачите се монтираат на приколката, а се изработени од ладно поцинковани метал. Тие се едноставни за монтирање, бидејќи само се уштекуваат на шасијата, при што се овозможува лесна монтажа на електрична исталација.