Опис за производот

Мала покривна церада од брендот Stema. Овој вид на церада без арнери е наменета за моделите Basic и Opti приколки од брендот Stema. Церадата е изработена од најквалитетен материјал и растеглувачки ластик.

Димезии: 201 x 108 cm

Боја: сива

Дебелина на јаже: 6 mm