Опис за производот

Голема покривна церада од брендот Stema. Овој вид на церада без арнери е наменета за моделите Basic 750 STL / Tip FT 7515 приколки од брендот Stema. Церадата е изработена од најквалитетен материјал и растеглувачки ластик.

Димезии: 251 x 128 cm

Боја: сива

Дебелина на јаже: 6 mm