Опис за производот

Ластик за покривна церада од брендот Stema. Ластикот ви овозможува сигурно прицврстување и на навртување на вашата церада и во цената се вклучени навртки и соодветни стеги.

Боја: црно-црвена

Дебелина: 6 mm

Цената изнесува 3 евра по метар.