Опис за производот

Церада со арнери од брендот Stema. Овој вид на церада со арнери е наменет за моделите Basic и Opti приколки од брендот Stema. Овие арнери се изработени од најквалитетен челик ладно поцинкована технологија со ќошести аглови.

Димезии: 202 x 108 cm

Висина: 112 cm

Боја: сива