SHP Товарна 3

3,330 

Модел: SHP O2 27-30-18.2

SHP е товарна приколка за транспорт на габаритен товар до која било дестинација.

Опис за производот

SHP Товарна приколкa е нова приколка

– Шасија челик ладно цинкован + магнезиум
– Страници со алуминиум цинк легура
– Под од водоотпорен панел
– Сигурносна сајла
– Амортизер на секое тркало
– 13 пински приклучок
– 8 федер куки за обезбедување на товарот
– Предно тркалце автоматско
– 1 пар пластични клоцни
– Шепа со кочница, рачна кочница, осовина со кочница (марка Knott)

*За овој модел можете да си купите додатна опрема (accesories), на пример: затегачи, заштитна брава од кражба, странични стабилизатори, резервно тркало, и сл.
*Намена: за шпедициони фирми, за авто школи (е-категорија) и сл.

Карактеристики

Сопствена тежина 417 kg
Димензии на товарен простор 301 × 183 × 35 cm
Број на осовини

2

Бруто носивост

2700 kg

Големина на тркало

13

Носивост

над 750кг