Опис за производот

– Нова приколка
– Поцинкована
– Предно тркалце
– Со водоотпорна панелка
– Се вадат сите страници и се прави платформа
– Алуминиумски страници
– 1 пар пластични клоцни
– 2 пара амортизери
– Инерционо кочење
– Царинска сајла
– 7 пински приклучок за струја
– Габаритно лед осветлување напред-назад-странично
– Држач за резервно тркалце
– Конструкција и церада (боја по избор)
*За овој модел можете да си купите додатна опрема (accesories), на пример: затегачи, заштитна брава од кражба, странични стабилизатори, резервно тркало и сл.