Basic 550

745 

Basic 550 стандардна товарна приколка со метални браници, за сите оние кои имаат потреба од функционална и мала приколка. Приколката е изработена од висококвалитетен поцинкован челик. Материјал кој не кородира и оксидира, а воедно нуди беспрекорен изглед и цврстина.

Опис за производот

Basic 550 е нова приколка;

Г Р А Т И С
– Раткапни STEMA
– Силиконска гумица на шепа

КАРЕКТЕРИСТИKИ НА ПРИКОЛКАТА
– Челик ладно цинкован + магнезиум;
– Страници од алуминиум-цинк легура;
– Водоотпорна панелка;
– 4 куки за обезбедување на товарот;
– Сигурносна сајла;
– 7 пински приклучок за струја;

*За овој модел можете да си купите додатна опрема (accesories), на пример: затегачи, заштитна брава од кражба, странични стабилизатори, резервно тркало и сл.
*Намена: за товар

Карактеристики

Сопствена тежина 99 kg
Димензии на товарен простор 155 × 108 × 35 cm
Големина на тркало

10

Носивост

до 750кг

Бруто носивост

550 kg

Број на осовини

1

Можеби и ова би Ви се допаднало …