Basic 350 PVC

640 

Нема на залиха

Стандардна товарна приколка за сите оние кои имаат потреба од функционална и мала приколка за одлична цена. Приколката е изработена од висококвалитетен поцинкован челик. Материјал кој не кородира и оксидира, а воедно нуди беспрекорен изглед и цврстина.

Basic 350 PVC приколката е со една осовина и заштитни браници. Бруто носивоста на самата приколка е 350 килограми, а нето носивост е 280 килограми. Она што ја прави оваа приколка инзворедна и број еден во својата класа е тоа што нејзината сопствена маса е 80 килограми. При тоа нуди можност за различни надоградби со дополнителна опрема.

Нема на залиха

Опис за производот

Basic 350 PVC е нова приколка;

Г Р А Т И С
– Раткапни STEMA
– Силиконска гумица на шепа

КАРЕКТЕРИСТИKИ НА ПРИКОЛКАТА
– Челик ладно цинкован + магнезиум;
– Страници од алуминиум-цинк легура;
– Водоотпорна панелка;
– 4 куки за обезбедување на товарот;
– Сигурносна сајла;
– 7 пински приклучок за струја;

*За овој модел можете да си купите додатна опрема (accesories), на пример: затегачи, заштитна брава од кражба, странични стабилизатори, резервно тркало и сл.
*Намена: за товар

Карактеристики

Сопствена тежина 80 kg
Димензии на товарен простор 140 × 108 × 26.5 cm
Број на осовини

1

Бруто носивост

350 kg

Големина на тркало

8

Носивост

до 750кг

Можеби и ова би Ви се допаднало …