Solidus 3

1,450 1,970 

Димензиите на товарен простор од 330 × 150 × 35 cm се одлични за транспорт на различен товар. SOLIDUS 3 во својата класа ги има следниве епитети: товарна, платформа, за моторцикли, АТВ до 750 kg и дефинитивно можеме да кажеме дека ова е ПОВЕЌЕНАМЕСКА приколка.

Опис за производот

Solidus 3 е нова приколка
– Поцинкована (А класа цинк)
– Шасија челик ладно цинкован
– Со 2 осовини марка KNOTT
– Се отвараат страниците напред и назад
– Се вадат сите страници и се прави платформа
– Со водоотпорна панелка
– Габаритно осветлување
– Предно тркалце
SPP шепа и рачки
– 6 куки за обезбедување на товарот
– Сигурносна сајла
– 7 пински приклучок за струја
– Поседува Европски СОС сертификат за квалитет
– Атест до 130 km/h
– Гуми 165/70 R13
– Носивост до 1.200 kg
– Гаранција 2 години
*За овој модел можете да си купите додатна опрема (accesories), на пример: затегачи, заштитна брава од кражба, странични стабилизатори, резервно тркало и сл.

Карактеристики

Сопствена тежина 305 kg
Димензии на товарен простор 330 × 150 × 35 cm
Број на осовини

2

Бруто носивост

750 kg

Големина на тркало

13

Носивост

до 750кг

Опрема

Без церада и арнери, Со церада и арнери, Со панел во страница