Aqua 2

1,350 

Транспортирајте ги вашите чамци, скутери на вода или бродови со AQUA 2 приколка. Рамката на приколката е изработена од ладно свиткани челични профили и поцинкован челик, што резултира со високо ниво на отпорност од корозија. Благодарение на ролерите можете полесно да го поставите чамецот или глисерот на приколката.

Центарот на гравитација на вашиот брод е оптимално апсорбиран, бидејќи ролерите за поддршка, потпирачот за лак и положбата на оската можат да бидат индивидуално прилагодени. Секој додаток може лесно да се прилагоди со помош на клуч. Сите компоненти на приколките се изработени од познати реномирани компании: STEELPRESS, KNOTT и AL-KO.

Опис за производот

Aqua 2 е нова приколка;
– Поцинкована;
– Предно тркалце;
– 4 странични силиконски лагери;
– 2 средишни силиконски лагери за кобилица;
– 1 силиконска стопеска гумица;
KNOTT осовина;
– Рачен чекрк со KNOTT платно;
– 7 пински приклучок за струја;
– Брзо демонтирање на стоповите при влегување во вода;
*За овој модел можете да си купите додатна опрема (accesories), на пример: затегачи, тркалце, заштитна брава од кражба,странични стабилизатори,резервно тркало и сл.

Карактеристики

Сопствена тежина 150 kg
Димензии на товарен простор 500 × 125 cm
Број на осовини

1

Бруто носивост

750 kg

Големина на тркало

13

Носивост

до 750кг

Можеби и ова би Ви се допаднало …