Klasic 1 прав – 2.700 kg

3,400 

Со приколката Klasic 1 прав (до 2.700 кг) можете слободно да ги транспортирате Вашите автомобили или моторцикли до која било дестинација. Овој модел на приколка е изработена од топло поцинкован челик, што резултира со високо ниво на отпорност од корозија. Благодарение на габаритното и страничното лед осветлување, не би имале никаков проблем со сигнализација. Со приколката добивате предно тркалце, 1 пар рампи, рачен чекрк KNOTT за извлекување, држач за резервно тркало и резервно тркало.

Опис за производот

Klasic 1 прав – 2.700 kg е нова приколка;
– Поцинкована;
– 1 пар рампи;
– Габаритно лед осветлување;
– Странично лед осветлување
– Предно тркалце;
– Рачен чекрк кнотт со сајла;
– Гратис – држач за резервно тркало и резервно тркало


*За овој модел можете да си купите додатна опрема (accesories),
на пример: затегачи, заштитна брава од кражба, кутија за алат, резервно тркало и сл.

*Намена: за транспорт на моторни возила.

Карактеристики

Сопствена тежина 570 kg
Димензии на товарен простор 415 × 200 cm
Број на осовини

2

Бруто носивост

2700 kg

Големина на тркало

14

Носивост

над 750кг

Можеби и ова би Ви се допаднало …