Solidus MAX

2,500 2,850 

Товарна, платформа, за моторцикли, АТВ со носивост над 750kg, сопирачка или со еден збор ПОВЕЌЕНАМЕНСКА се епитетите кои ги носи SOLIDUS MAX. Димензиите на товарен простор од 330 х 150 х 35 cm се одлични за транспорт на различен товар.

Опис за производот

Solidus MAX е нова приколка
– Приколка со кочница
– Поцинкована (А класа цинк)
– Шасија челик ладно цинкован
– Со 2 осовини марка KNOTT
– Се отвараат страниците напред и назад
– Се вадат сите страници и се прави платформа
– Со водоотпорна панелка
– Габаритно осветлување
– Предно тркалце
SPP шепа и рачки
– 6 куки за обезбедување на товарот
– Сигурносна сајла
– 7 пински приклучок за струја
– Поседува Европски СОС сертификат за квалитет
– Атест до 130 km/h
– Гуми 165/70 R13
– Носивост до 1.200 kg
– Гаранција 2 години


*За овој модел можете да си купите додатна опрема (accesories), на пример: затегачи, заштитна брава од кражба, странични стабилизатори, резервно тркало и сл.

Карактеристики

Димензии на товарен простор N/A
Број на осовини

2

Големина на тркало

13

Бруто носивост

2700 kg

Носивост

над 750кг

Димензии на товарен простор

300x150x35, 300x150x35 – со панел во страница, 330x150x35, 330x150x35 – со панел во страница

Можеби и ова би Ви се допаднало …