Транспоритрајте ги вашите бродови, чамци или скутери на вода со приколка изработена од ладно поцинкован челик, што резултира со високо ниво на отпорност од корозија. Сите приколки се наменети за различни типови на чамци или џет ски, а се достапни со бруто тежина до 750 кг, како и со максимална должина на брод од 5 метри. Центарот на гравитација на вашиот брод е оптимално апсорбиран, бидејќи ролерите за поддршка, потпирачот за лак и положбата на оската можат да бидат индивидуално прилагодени. Секој додаток може лесно да се прилагоди со помош на клуч. Сите компоненти на приколките се изработени од познати реномирани компании: STEELPRESS, KNOTT и AL-KO.

  • Aqua 1

    Димензии: 350 × 125 cm
    1,150 
  • Aqua 2

    Димензии: 500 × 125 cm
    1,350