Транспортирајте АТВ, четвороцикли или мотокултиватори со приколка изработена од ладно поцинкован челик, што резултира со високо ниво на отпорност од корозија. Сите приколките се изработени за различни типови на возила со компоненти од познати реномирани компании: KNOTT и AL-KO.