Systema platforma

Цена: 2.650 евра со вклучен ДДВ

Модел : Система платформа СТП

Бруто носивост: 2.700кг

Нето носивост: 2.318кг

Сопствена маса: 382кг

Димензија на товарен простор: 301 х 183 х 0 цм

Приколката е со сите платени давачки и комплетна документација до регистрација
Карактеристики за приколката :

-Нова приколка

-Поцинкована

-Со водоотпорна панелка

-Инерционо кочење

-Рачна кочница

-Предно тркалце

-Пластични клоцни 1 пар

-Шок амортизери на секое тркало

-Габаритно осветлување

Намена на приколката:

За транспорт на роба (лесна,тешка или габаритна ), 4-цикл ( АТВ ), ски-санка, моторцикл ( 1 или 2), косачка и друго

До колку приколката ја купете на фирма тогаш данокот од 18% се враќа

 Локација
 
Контакт информации

Адреса: Булевар Кочо Рацин, Скопје

Телефон: +389 71 233 455

Е-маил: contact@prikolki.mk