Systema platforma

Цена: 1.090 евра со вклучен ДДВ

Модел : Система платформа 750

Бруто носивост: 750кг

Нето носивост: 556кг

Сопствена маса: 194кг

Димензија на товарен простор: 257 х 159 х 0 цм

Приколката е со сите платени давачки и комплетна документација до регистрација
Карактеристики за приколката :

-Нова приколка

-Поцинкована

-Со водоотпорна панелка

-Габаритно осветлување

-Нагип

До колку приколката ја купете на фирма тогаш данокот од 18% се враќа.

 Локација
 
Контакт информации

Адреса: Булевар Кочо Рацин, Скопје

Телефон: +389 71 233 455

Е-маил: contact@prikolki.mk