Stema mini 350

Цена: 540 евра со вклучен ДДВ

Модел : Стема мини 350

Бруто носивост: 350кг

Нето носивост: 280кг

Сопствена маса: 80кг

Димензија на товарен простор: 140 х 108 х 26,5 цм

Приколката е со сите платени давачки и комплетна документација до регистрација
Карактеристики за приколката :

– Нова приколка
– Поцинкована
– Со водоотпорна панелка

До колку приколката ја купете на фирма тогаш данокот од 18% се враќа.

 Локација
 
Контакт информации

Адреса: Булевар Кочо Рацин, Скопје

Телефон: +389 71 233 455

Е-маил: contact@prikolki.mk