Stema Opti 750

Цена: 595 евра со вклучен ДДВ

Модел : Стема Опти 750

Бруто носивост: 750кг

Нето носивост: 630кг

Сопствена маса: 120кг

Димензија на товарен простор: 202 х 108 х 34,5 цм

Приколката е со сите платени давачки и комплетна документација до регистрација
Карактеристики за приколката :

– Нова приколка
– Поцинкована
– Со водоотпорна панелка

До колку приколката ја купете на фирма тогаш данокот од 18% се враќа.

 Локација
 
Контакт информации

Адреса: Булевар Кочо Рацин, Скопје

Телефон: +389 71 233 455

Е-маил: contact@prikolki.mk