Stema Basic 750

Цена: 990 евра со вклучен ДДВ

Модел : Стема Бејзик ЛБ 210

Бруто носивост: 750кг

Нето носивост: 586кг

Сопствена маса: 164кг

Димензија на товарен простор: 210 х 128 х 34,5 цм

Приколката е со сите платени давачки и комплетна документација до регистрација
Карактеристики за приколката :

-Нова приколка

-Поцинкована

-Со водоотпорна панелка

-Се отвара и предна страница

-Габаритно осветлување

-Алки со федер за обезбедување на товарот

До колку приколката ја купете на фирма тогаш данокот од 18% се враќа.

 Локација
 
Контакт информации

Адреса: Булевар Кочо Рацин, Скопје

Телефон: +389 71 233 455

Е-маил: contact@prikolki.mk