Stema Basic 850

Цена: 1.250 евра со вклучен ДДВ

Модел : Стема Бејзик 850

Бруто носивост: 850кг

Нето носивост: 688кг

Сопствена маса: 162кг

Димензија на товарен простор: 202 х 108 х 34,5 цм

Приколката е со сите платени давачки и комплетна документација до регистрација
Карактеристики за приколката :

-Нова приколка

-Поцинкована

-Со водоотпорна панелка

-Инерционо кочење

-Рачна кочница

-Предно тркалце

-Пластични клоцни 1 пар

-Шок амортизери на секое тркало

-Алки за обезбедување на товарот

Намена на приколката:

За транспорт на роба (лесна или тешка), моторцикл ( 1 ), за полагање во авто-школи, шпедициони фирми и друго

До колку приколката ја купете на фирма тогаш данокот од 18% се враќа

 Локација
 
Контакт информации

Адреса: Булевар Кочо Рацин, Скопје

Телефон: +389 71 233 455

Е-маил: contact@prikolki.mk