Stema Basic 1300

Цена: 1.990 евра со вклучен ДДВ

Модел : Стема Бејзик 1300 + Церада

Бруто носивост: 1.300кг

Нето носивост: 990кг

Сопствена маса: 310кг

Димензија на товарен простор: 251 х 128 х 135 цм

Приколката е со сите платени давачки и комплетна документација до регистрација
Карактеристики за приколката :

-Нова приколка

-Поцинкована

-Со водоотпорна панелка

-Инерционо кочење

-Рачна кочница

-Предно тркалце

-Пластични клоцни 1 пар

-Се отвара и предна страница

-Алки за обезбедување на товарот

Намена на приколката:

За транспорт на роба (лесна или тешка), 4-цикл ( АТВ ), моторцикл ( 1 ), за полагање во авто-школа, транспортни фирми и друго

До колку приколката ја купете на фирма тогаш данокот од 18% се враќа

 Локација
 
Контакт информации

Адреса: Булевар Кочо Рацин, Скопје

Телефон: +389 71 233 455

Е-маил: contact@prikolki.mk