Аутолукс + Стема = БМВ собир Дојран 2016

Почитувани посетители сакаме да ви го презентираме најновото видео на нашиот задоволен клиент Аутолукс Скопје со негово излагање на БМВ собирот во Дојран 2016.

 Локација
 
Контакт информации

Адреса: Булевар Кочо Рацин, Скопје

Телефон: +389 71 233 455

Е-маил: contact@prikolki.mk