MUT trailer

Цена: 1.490 евра со вклучен ДДВ

Модел : Мут треилер

Бруто носивост: 750кг

Нето носивост: 500кг

Сопствена маса: 250кг

Димензија на товарен простор: 313 х 128 х 34,5 цм

Приколката е со сите платени давачки и комплетна документација до регистрација
Карактеристики за приколката :

-Нова приколка

-Поцинкована

-Со водоотпорна панелка

-Предно тркалце

-Рачен нагип

-Рампа

-Габаритно осветлување

-Се вадат сите страници

Намена на приколката:

За транспорт на роба, 4-цикл ( АТВ ), ски-санка, моторцикл ( 1 или 2), косачка и друго

До колку приколката ја купете на фирма тогаш данокот од 18% се враќа

 Локација
 
Контакт информации

Адреса: Булевар Кочо Рацин, Скопје

Телефон: +389 71 233 455

Е-маил: contact@prikolki.mk